Consultant

Job description

Jij maakt van nieuwe klanten onze grootste fans! Je creëert de ultieme klantbeleving en maakt de klant dolenthousiast over ons product. Dat is jouw talent en daarom kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan.

Dyflexis is op zoek naar een consultant die van grootschalige projecten buitengewone successen maakt. We zoeken iemand die met hart voor de zaak werkzaamheden verricht en tijdens de vrijdagmiddagborrel gezellig met ons terugblikt op wederom een geslaagde week.


Wat je doet
Als consultant bij Dyflexis maak je van alle implementatieprojecten een topervaring. Dankzij jouw heldere uitleg leren klanten de ins en outs van onze personeelsplanning en urenregistratie software van A tot Z kennen. Je stuurt het project op de aspecten tevredenheid, tijd, kwaliteit en kosten. Je zet de kaders en richtlijnen voor het project op en denkt mee in het gehele workforce management van de klant, ook buiten Dyflexis. Je houdt de grote lijnen in het oog, maar blijft ook op de hoogte van alle details. Voorafgaand aan het project laat jij je goed informeren over de wensen van de opdrachtgever. Hierdoor kun je weloverwogen beslissingen nemen en klanten voorzien van gefundeerd advies. De consultant is eindverantwoordelijk voor het projectresultaat en het aanspreekpunt voor de opdrachtgever tot het systeem volledig draait. Daarna zorg je voor een complete overdracht aan de afdeling Support. Je kunt goed onder druk opereren en weet mensen te overtuigen met argumenten die stevig onderbouwd zijn. Na afronding van het implementatieproject staat jouw klant te springen om Dyflexis optimaal te benutten.


1. Project inventarisatie & planning

Jij wordt ingezet bij onze grote klanten. Dit zijn ondernemingen met enorme personeelsbestanden. Je begint met het in kaart brengen van de kernbehoeftes van de klant. Je inventariseert de vraagstukken, stelt een plan op en voert deze op klantgerichte wijze uit. Je houdt rekening met stakeholders en weet de planning bij te stellen als het nodig is. Klanten enthousiasmeer je continu, ze kunnen niet wachten om te starten met Dyflexis.

2. Training & implementatie

Je werkt samen met collega's om de uiteindelijke beheerders van het systeem te trainen in het gebruik van Dyflexis. Je bezit voldoende business sense en kennis over HR-processen om op niveau mee te kunnen praten met de klant. Dit doe je voor grote ondernemingen en ketens die meer dan duizend medewerkers in dienst hebben. Zelfs voor de moeilijkste vragen heb je het juiste antwoord paraat en kun je de klant weer op weg helpen. Je kennis over onze software is altijd up-to-date en je weet deze zo optimaal mogelijk aan te laten aansluiten op de situatie van opdrachtgevers. Na voltooiing van de implementatie zijn bedrijven helemaal weg van ons systeem. Jij levert alleen maar fans af bij Support!

3. Processen & werkmethodieken verbeteren

Als bedrijf maken we grote sprongen en groeien we ieder jaar. Met innovatieve ideeën werk jij mee aan een efficiënte inrichting van je team, werkmethodieken en bedrijfsprocessen. Over welke onderwerpen komen de meeste vragen van klanten binnen? Hoe kunnen we implementatieprojecten nog effectiever uitvoeren? Je evalueert de resultaten van projecten, trekt de juiste conclusies uit rapportagetools en kunt deze omzetten in concrete verbetervoorstellen.


Iets voor jou?

Je bent analytisch sterk en pragmatisch ingesteld. Hoe groter het project, hoe groter je motivatie. Als je CEO’s en topmanagers toespreekt, hangen ze aan je lippen. Raak je verwikkeld in een sparringsessie met 8 kibbelende managers, dan weet je uitstekend de gemoederen te bedaren en tot een compromis te komen waar iedereen profijt in ziet. Klanten verwelkomen je met warm applaus en bij vertrek schudden ze je glimlachend de hand. Met je enthousiasme en overtuigingskracht krijg je alles en iedereen mee en kun je de meest ingewikkelde inzichten stapsgewijs toelichten.

Kerncompetenties

Bij Dyflexis is ons credo: “Wij maken tijd voor grotere plannen.” Vanuit dit credo hebben wij de volgende 3 kernwaarden gedefinieerd waar we elkaar op scherp houden:

 • Jij maakt tijd: om écht te luisteren naar onze klant, om efficiënte werkwijzen te creëren en betrokken te zijn bij collega’s
 • Jij denkt groot: jij gaat met lef op je doel af, krijgt een kick van avontuur en kan een geweldige show geven
 • Jij hebt plannen: jij streeft naar kwaliteitsverbetering voor jezelf én Dyflexis

Wat bieden wij

 • Heel veel uitdaging en de gelegenheid om veel te leren en jezelf te ontplooien
 • De kans om echt jouw stempel te drukken op een groeiend bedrijf
 • Een marktconform salaris en een mooie pensioenregeling
 • Heerlijke koffie en onze eigen chef-kok die jou elke middag verwent met een voortreffelijke lunch
 • Pooltafel, tafeltennis en indoor golfbaan
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en legendarische ‘uitjes’
 • Het mooiste kantoor van Nederland met uitzicht op Den Haag
 • Gratis abonnement voor boksschool ‘ARJ Trainingen’

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en heb je zin om met ons de wereld van de personeelsplanning op de kop te zetten? Dan ontvangen wij graag jouw cv met motivatiebrief. In de motivatiebrief zien wij graag terug hoeveel vuur je hebt en hoe graag je bij ons wilt werken!


Over Dyflexis

Dyflexis is de meest gebruiksvriendelijke software voor personeelsplanning en urenregistratie. Met een team van meer dan 60 jonge professionals werken we hard om onze software continu te verbeteren. En met succes: onze klanten geven ons een 4.8 op Trustpilot. Wij groeien enorm hard en kijken ambitieus binnen en buiten de grenzen van de lage landen.

Wij geloven in korte lijntjes en directe feedback. Goede ideeën worden toegejuicht. Als jij blij wordt van je werk, worden wij blij van jou!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Requirements

Vereisten

 • HBO of WO afgerond
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent proactief, zelfstandig en in staat om klantgericht te werken
 • Uitstekende communicatie en projectmanagement skills
 • Ervaring met implementatie trajecten
 • Je bent in staat om goed het overzicht te bewaren over meerdere projecten
 • Je bezit een grote dosis enthousiasme en leergierigheid
 • Je hebt charme en overtuigingskracht